melissalindh

svårt att komma ihåg att använda datorn

Godkväll på er! Hoppas er dag har varit bra, min har varit härlig för jag började min dag vid klockan 12, gick upp och sminkade mig och så sedan åkte jag in vid klockan 1 till stan för att gå på julbord med min familj  på en restaurang i stan, efter det så åkte jag hem och la mig i sängen och sedan dess har jag hunnit städa och gå en runda och nu ligger jag i sängen och funderar på livet haha.. 
Jag har ju som sagt svårt med att verkligen komma igång med att blogga som jag vill men det är så svårt när jag inte är van vid att använda datorn så mycket eftersom jag inte använde den alls i somras typ så de fortsatte så och jag glömmer öven ta med den tills skolan för att jag inte är van att använda den.. Men när jag bloggar och är van vi den så glömmer jag den inte alls när jag ska till skolan liksom.... Nu är det ju inte så att jag bara vill blogga för att inte glömma att ta med datorn utan jag vill ju blogga för andra anledningar, jag tycker ju det är jätte kul att blogga och skriva om min vardag och annat kul sedan älskar jag ju att ta bilder och vill bli bättre på de så därför är det ju kul att ha någon stans att lägga ut dom på mer än att uppdatera instagram flera gånger om dagen haha.. 
Men nu hoppas jag att detta ska gå fint igen för det är ju kul!! nu är jag jättetrött och ska gå och lägga mig så vi hörs imon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas