melissalindh

en video för att förklara varför

Hejsan! Hoppas allt är fint med er, nu var det ju ett litet tag sedan haha.. Men jag bestämde mig idag för att skriva ett inlägg för att få lite saker att lätta från mitt hjärta. Det är såhär att jag har inte riktigt varit i stöten sista tiden om man säger så, mina dagar har varit toppar och dalar. Jag går ju som sagt sista året på min gymnasietid nu och det är så skönt för skolan är verkligen det som tynger mig mest och får mig må piss, men inte hela tiden för mina kompisar får nästan alltid dagen att gå lite bättre och dom ger mig ofta andra bra saker att tänka på men annars är skolan och har alltid varit ett helvete för mig. Jag tänkte att jag idag skulle spela in en video när jag pratar om allt så ni förstår mig för det är väldigt svårt för mig att skriva så mycket och att förklara mig i skrift är inte riktigt min starka sida... 
Så nu ligger kameran på laddning och jag är snart redo att sätta igång men innan jag gör det så tänkte jag få ett par saker sagda. 


Jag gör inte en video för att folk ska tycka synd om mig eller behandla mig annorlunda pga hur jag känner, så att jag gör det för uppmärksamhet är bullshit. För er jag inte känner gör jag det mest för att ni ska få kanske känna att ni inte är ensamma om att känna samma sak eller något liknade och för att det kan vara intressant och höra på någon annans story, för er jag känner gör jag det mest för att ni ska förstå hur jag fungerar och för att ni som inte fattar kanske ska kunna få en inblick i hur läget faktiskt ligger till så ni inte drar några andra slutsatser, tex dom som ser mig som den där tjejen som är lat & pratar lite för mycket i klassrummet och skiter fullständigt i skolan för ja, jag är säker på att folk tänker så om mig och jag förstår faktiskt varför, men det ligger såklart en story bakom det hela och den ska jag prata om i min video, jag har även gjort fler videos innan om skolan men kanske inte gått så djupt in på vad jag faktiskt känner så om ni vill se dom in på min kanal Melissa lindh ! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas