melissalindh

jag är rädd..

Godkväll på er! Hoppas er dag har varit bra! Min dag har varit väldigt ugn och skön, min bror var och hälsade på idag och det var super kul, älskar när mina bröder kommer hem och hälsar på eftersom det inte blir så ofta att vi träffas eftersom dom bor inte hemma och jag går i skolan och så.. Sedan var även jag, mamma & pappa ute och åt lite för vi kände att de kunde vara lite mysigt.

Men nu tänkte jag skriva om något helt annat.. En tanke som har kommit upp ofta i mitt huvud senaste dagarna och speciellt har den funnit mycket i mitt huvud ikväll.. Ni som känner mig / har läst min blogg eller följt min youtube kanal ett tag vet ju om att jag har haft ett helvete i skolan sedan så länge jag kan minnas, jag har ju verkligen hatat skolan och mått väldigt dåligt av den och när jag pratar med äldre eller mina andra vänner som börjat jobba säger dom till mig att "du ska vara glad som går i skolan" "vilken tur du har som fortfarande går i skola" osv.. Så jag är rädd att jobb livet ska vara ett likadant helvete som skolan.. Jag är rädd för att det jag längtar efter att få komma ifrån ska bara bättre än de jag vill komma till om ni förstår vad jag menar.. 
Jag liksom längtar ihjäl mig tills den dagen jag aldrig mer behöver gå till skolan och jag längtar jätte mycket efter att börja jobba med något jag vill göra i mitt liv och tjäna mina egna pengar känna mig bra på något jag verkligen kan för en gångs skull osv.. men tänk om jag kommer må ennu mer skit och känna mig ännu sämre.. Jag är livrädd för framtiden även om det är den jag längtar så mycket efter för jg har så himla mycket planer och förväntningar.. Liksom är det dom säger sant? Är det så jävla mycket värre? egentligen är det ju olika för alla och jag hoppas verkligen det leder till något bättre för mig med tanke på dom tuffa åren i skolan.. Om jag någon gång kunde lära mig att leva i nuet istället för att hela tiden tänka på framtiden eller saker som hänt förr.. Ska det vara så svårt? vill veta knepet för att bara kunna leva i nuet och sluta tänka & övertänka allt så mycket.. 
Nu var det bra för mig, nu har jag fått ut lite tankar så ja.. Vi hörs imorgon igen! Tills dess hoppas jag ni har det bra och får en godnatt sömn.


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas