melissalindh

Äntligen hemma i min säng

( inlägg från igår som inte ville laddas upp )

Godkväll! Hoppas er dag varit bra, det har min varit iallafall.. Jag började dagen med att äta lite pannkakor sedan så satte jag mig och började redigera min video som jag spelade in igår efter det så duschade jag och sminkade mig sedan drog jag till Mode Huset och mötte upp Karin, vi gick där en runda och shoppade lite så bilder på det jag köpte kommer imorgon så håll utkik efter det!
Efter mode huset hade jag inga planer så Karin tog med mig på en förfest för tanken var att vi skulle gå ut ikväll men jag blev så himla trött och fick jätten ont i mitt huvud så jag bestämde mig för att åka hem.. Annars var kvällen jätte rolig men det är skönt att vara hemma och ligga i sängen och bara ta det lugnt så det är det jag ska göra ikväll.. 
Imorgon blir det mys hemma hos Emma så det ska bli kul. Men det var det jag hade för ikväll, min tanke är att köra en mjukstart på bloggen med mest inlägg om dagen eller bilder sedan när jag kommit in i det igen kommer de massa annat roligt hoppas jag på! Hoppas ni tycker det är kul ändå! 
Vi hörs mer imorgon, sov så gott! Natti 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas