melissalindh

annandag jul

Godmorgon på er! Hoppas ni alla har haft en bra jul om ni firar jul annars hoppas jag bara ni haft en bra vecka! Jul är ju en jobbig tid för framförallt barnen men även för vuxna ibland.. Alkoholen kan ställa till en hel del för ens nära och kära om man då inte kan hantera det på ett moget och bra sätt.. Så jag hoppas att ni vuxna har stått ifrån alkoholen för era barn och nära & käras skull nu i jul eftersom det har större påverkan än vad man tror på barn. 

Min jul har iallafall varit en lugn och skön jul skulle jag vilja säga. Jag har bara varit med familjen som vanligt på julafton/juldagen sedan på kvällen kom Älskling hit och sov med mig men han stack tidigt nästa morgon till sälen.. I år fick jag lite olika julklappar som en jacka, ett kaffe/dator - bord att ha vid sängen sedan hudvår, bio & presentkort och jag är verkligen såååå glad och tacksam över julklapparna jag fått, så himla fint! 
Så eftersom jag fick presentkort och lön nyligen så är jag ju hur sugen som helst på att dra in till stan idag på mellandagsrean och kolla på lite nya kläder sen behöver jag lite nytt smink med så jag ska försöka få med mig någon in till stan som vill shoppa lite med mig haha.. Det är ju trotts allt min sista lediga dag denna veckan för imorgon blir det jobb igen, visst jag jobbar bara tills på fredag sedan är jag ledig tills nästa onsdag så det är ju inte jätte mycket jobb dessa två veckor men det är iallafall något!!
Nu är min plan att gå upp ur sängen och ta tag i mitt liv, fixa iordning mig och äta lite!
Men vi hörs snart igen! puss&hej

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas