melissalindh

Dagen innan nyårsafton

Hej igen! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en skön helg.  Med mig är det bara fint, jag vaknade för inte alls så länge sedan, blev en sen natt framför tv igår så kände att jag bara skulle få sova ut idag... Jag vaknade hemma hos Florentine som jag var med hel kvällen igår. Vi har inte gjort så mycket mer än möblerat om lite och kolla tv.. Nu är hon ute i köket och diskar medan jag får sitta och ta det lugnt framför datorn haha.. Jag håller just nu på med att ladda upp mitt sisa klipp på youtube för i år, spännande va? haha.. Nästa år ska jag försöka se till att de blir massor mer videor för jag tycker ju väldigt mycket om att göra videos, det har ju bara varit så mycket strul med både mig och datorn senaste året..

Idag är det ju näst sista dagen på 2018, detta året har varit ett riktigt upp och ner år kan jag tycka.. Der har varit en prövning och en lättnad. Men många minnen har skapa detta året och jag har börjat känna att jag har "hittat" mig själv som man så klyschigt säger.. Men det är sant, jag har kommit med så många insikter när de gäller mig själv. 
Tänkte att jag någon gång nästa vecka ska sätta mig och lägga upp lite bilder från det gångna året. 
Till vad jag ska göra på nyår då.. Jag brukar faktiskt inte vara ute och festa på nyår tyvärr utan jag har nästintill alla år varit med familjen och min pojkvän men i år ska jag inte ens va med familjen utan jag, min pojkvän och min bästa vän Florentine ska hitta på något tillsammans i år! Vi får se hur de blir, men jag tror det blir bra. 
Hoppas att ni haft ett bra år och skapat fina minnen, ha det bra så härs vi igen 2019!

 

  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas