melissalindh

Det är dags att ta tag i denna dagen

Hejsan på er! Hoppas allt är fint med er och att ni har fått en bra start på dagen.. Jag vaknade själv runt 10.00 av att mamma väckte mig och tyckte att jag skulle hänga med och handla så jag gjorde det och det tog väl ungefär en timme, direkt när vi kom hem så var jag jätte hungrig så jag stoppade i mig lite frukost med en gång och kollade på Gossip Girl, sitter faktiskt fortfarande kvar i sängen men ska snart resa på mig för jag har en del att göra idag även fast jag bara tänkt att det skulle vara en lugn lördag.. 
Mina planer inför idag är först städa mitt rum sedan ska jag lägga mig i ett varmt bad och ta det lugnt och kanske lyssna på en bok, efter det så ska jag göra mig iordning lite för min brosdotter kommer hit senare så då ska jag väl umgås lite med henne och lite så, hon ska även sova här inatt så det blir full rulle hela kvällen tror jag haha.. Oliwer kommer lie senare för att sova hos mig, myspys!
Imorgon vet jag inte riktigt vad planen blir men förmodligen ta det lugnt och bara plugga, skolan börjar ju på tisdag igen så då börjar den vanliga vardagen igen tyvärr haha, så himla skönt med lov och kunna bestämma vilken tid man vill gå upp på morgonen själv, sådan lyx haha.. 
Men nu är det inte många månader kvar innan det är över förgått, så jävla skönt om jag får säga så, är så himla trött på att gå dit varje dag och allt som har med det att göra haha.. Nu är jag redo för en "ny vardag" eller vad man ska säga, jag känner mig iallafall så redo att lämna skolan bakom mig och göra något annat med mitt liv. 
nä men nu är det dag att ta tag i denna dagen haha, vi hörs senare, ha en fin dag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas