melissalindh

det rann ner en tår för kinden och jag köpte den...

(känsligt inlägg) Godkväll igen hörni!.. Idag har inte varit en bra dag förutom vid 1 tillfälle haha.. Jag vaknade imorse och kände ingen lust alls över att gå upp och kämpa denna dagen, skolan, plugget, mina hundratals tankar hindrade mig så jag tig ett beslut av att inte gå till skolan, jag sov istället några timmar extra för att se om de gjorde någon skillnad.. men nä, min kropp började reagera istället med en svag kallsvettning och ont i magen vilket jag brukar få när jag är stressad och ha för mycket att tänka på.. Min hud har till och med blivit sämre under dessa 4 dagar.. så ja, mitt mående är inte på topp.

Men iallafall så hade jag en körlektion idag som jag var tvungen att bege mig in till stan för eftersom man annars måste avboka 24 timmar innan men jag visste ju inte då hur morgondagen skulle bli..
Jag tog mig in till stan och efter lektionen så tog jag en runda på Baronen för tänkte att de kunde pigga upp mig lite eftersom att åka hem igen och lägga mig och tänka igen var jag inte så sugen på..
Jag gick in en runda på H&M och kikade runt lite och tog med mig de finaste plaggen jag kunde hitta som kunde passa mig eller om vi är helt ärliga.. (min kroppsform) 

Men sedan så tänkte jag på den där tröjan som jag velat ha såååååååååååå länge men aldrig köpt eller ens testat för enligt mig så har jag varit "för stor för den", istället har jag visat mina vänner detta plagget och bett dom att testa det eller köpa det... men men eftersom jag var på stan helt ensam så tänkte jag "ska jag testa den nu ändån bara för att, det finns ju ingen som kommer be mig visa hur plagget ser ut på" så ja jag testade den och till min förvånad så såg den mycket bättre ut än vad jag hade förväntat mig och ja mina förväntningar var ju inte alls bra eftersom jag inte ens testat den på typ två år hur mycket jag än velat ha det (plagget har funnits där i några år nu).. Några tårar började rinna ner för kinderna och jag var tvungen att skicka bild till mamma och de två senaste personerna som jag snapade med.. Mamma tycket den var fin men väldigt vågad men hon sa att jag skulle köpa den med tanke på hur glad jag var, mina två vänner sa att den var fin och att jag skulle gå och köpa den med en gång!! Jag tror jag stod i provhytten i 20-30 min för jag var så chockad, jag tog massa bilder på mig själv och bara stod och kollade sedan hade jag lite fler plagg men de blev ingen av dom.
Jag klädde på mig mina kläder igen och begav mig mot kassan och jag köpte den och det kändes så härligt! Nu är den min. 
Med detta sagt menar jag absolut inget illa mot någon annan, jag bryr mig inte alls om hur någon annan ser ut och vad dom har för val av kläder, detta är bara en väldigt dålig självkänsla från mitt håll.. Jag saknar uppskattning till mig själv och hur jag ser ut och på senaste tiden har det bara blivit värre och med denna händelsen idag känns det lite bättre för det jobbiga för mig har varit dom där kläderna som jag "aldrig kommer kunna tycka om mig själv i / som jag älskar på andra / som jag alltid velat kunna ha på mig"  så jag är glad över att jag gick in det där provrummet.
Detta var det jag hade att dela med mig av dagen.. Sov nu så gott så hörs vi igen imorgon!

( de plagget jag har under skinnjackan på vänstra bilen <3 )

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas