melissalindh

ibland mår jag inte så bra


Godkväll eller vad man säger vid klockan 17.45 haha! Idag har varit en riktigt seg dag för mig, inte för att jag hade några andra planer riktigt mer än att ta det lugnt och plugga..
Lite plugg har jag fått gjort och jag planerar mer under kvällen men tills nu så har jag faktiskt suttit fastklistrad i min säng med en Mandala målabok och mobilen som spelat upp Therese Lingrens bok "ibland mår jag inte så bra" Jag har haft boken sedan den kom ut men eftersom jag har svårt att läsa en bok pågrund av min dyslexi och mina koncentrationssvårigheter så har jag börjat på första sidan och slutat på 3dje några gånger så det har aldrig blivit av att jag läst den hur mycket jag än har velat.. 
Men igår så skaffade hela familjen ett konto på Storytel, en sån där bokapp så man kan lyssna på böcker istället och det var faktiskt superskönt att äntligen få "läsa" en bok haha, har ju inte tagit mig igenom så många böcker i mitt liv haha.. Så nu har jag lyssnat klart på Thereses bok och den var faktiskt hur bra som helst, jag tycker om att lyssna på andras storys och lyssna på hur andra människor ser på sina mående för de kan vara intressant att veta och kanske ta hjälp utav, så jag tycket verkligen om denna koken och gud vad härligt det var att det var hon själv som läste upp den! Det hela blev mer personligt och hon har en bra berättarröst kan jag tycka! Frågan nu är vilken bok som jag ska lyssna på härnäst.. Kanske blir det Jockes bok eller kanske den där "vem fan är han" med idolsnubben i eftersnacket haha, vi får se! Jag kommer nog uppdatera er om det haha.. 
 Nu ska jag nog bara ta det lugnt och vila ögonen och öronen ett tag sedan blir det nog plugga igen sedan en bra serie hela kvällen för min del.. Vi hörs snart igen, tills dess.. Ta hand om er!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas