melissalindh

Nytt år, nya möjligheter! eller?

Gott nytt år på er! Hoppas gårdagen var bra och att ni firade in det nya året på bästa sätt! Själv valde jag att bara va med familjen i år och min pojkvän, det var mysigt!
Idag är jag jätte trött, tror jag sov fram till halv 4 typ och jag är ändå fortfarande trött och har legat i sängen hela dagen.. 

Över till något annat, som sagt är det nytt år nu 2018 och jag är 19 år gammal vilket betyder att jag anses som vuxen typ och jag känner att det är dags att börja ta tag i saker som jag velat ta tag i länge men verken haft tid eller ork att göra, men efter att långt "samtal" med mig själv, många tankar i huvud så har jag kommit fram till vissa saker med mig själv och nu vet jag vad jag klar av och inte klarar av, vad jag vill och vad jag inte vill. Men det jag vill med min blogg är att komma igång med den igen, iallafall ge det ett försök till eftersom jag tycker det är så fruktansvärt kul att blogga och att läsa andras bloggar sedan tycker jag väldigt mycket om att ta bilder och jag vill bli bättre med de så ja, jag vill försöka mig på detta en gång för alla och nu vet jag vad jag kommer vilja blogga om också för det visste jag inte heller innan, då var det mer vad jag gör varje dag och ja det kommer fortsätta så fast med mycket annat, jag kommer lägga ut mer bilder till vardagsinläggen, jag kommer även att kanske ta dagens kläder, sedan kommer jag ta upp viktiga ämnen som är viktiga för framförallt mig och sedan prata lite om mående och sådant sedan vill jag slänga in lite inlägg med saker jag tycker och sådant jag har intresse för och tycker är roligt! Det är svårt att förklara men ni som hänger med här på bloggen kommer märka vad som händer med tiden!

Jag har även tänkt starta upp min Youtube kanal igen!!! Denna gången vet jag vad jag vill göra med min kanal med, vilket jag aldrig har vetat förut men nu efter mycket om och men så vet jag vad jag vill hålla på med på min kanal, jag vill göra den mer personlig typ, mycket mer vloggar är min tanke eftersom det är de videosarna jag tycker är roligast att titta på själv på Youtube, det kommer ta ett bra tag innan jag kanske kommer in i vloggandet eftersom jag inte ör van att ha med mig en kamera vart jag än går men med tiden kommer jag lära mig och sendan kommer det nog gå hur bra som helst!
Jag vill även fortsätta göra vanliga videos sittandes framför kameran men det kommer nog inte bli fler taggar och sådant utan det kommer bli roligare videos med mina vänner där jag vågar öppna mig mer och visa vem jag är istället för att hålla tillbaka och tänka på vad andra ska tycka, jag kommer även att vilja prata om djupa ämnen där som är viktiga för mig eller saker som jag kanske varit med om och som jag vill prata om för att antigen hjälpa andra eller bara prata om det för att visa mer av mig själv så ja.. det är det jag kommit på tills nu men det kommer säkert dyka upp annat kul! 
Hoppas ni kommer gilla detta! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas