melissalindh

sista dagen på lovet..

Godkväll! Idag var det sista dagen på mitt sista jullov någonsin, det känns konstigt.. Man har ju haft jullov sedan man var typ 1 år gammal och nu är det över.. Samtidigt som jag är så sjukt glad över att det är så nära slutet nu så känns det ändå lite ledsamt att de är över haha, men tro mig.. Jag är mer glad än vad jag är ledsen! 
Idag så vaknade jag runt 12 sedan satte jag mig och fixade mig och åt lite frukost direkt efter det så åkte jag hem till Emma och vi satt bara och pratade i några timmar tills Ebba kom och hämtade mig.
Jag och Ebba åkte en runda, köpte något att äta och satte oss vi ett ställe där vi trodde det skulle vara bra utsikt men det var så dimmigt att vi inte såg ett skit haha, men vi satt kvar ändå tills vi bestämde oss för en sista biltur innan vi båda skulle hem.. Jag kom hem vi 9 och sen vid 22 kom Juliana hit direkt från Gotland för att sova här och ha en liten sleepover dagen innan skolan startar eftersom vi inte har sätts på hela lovet.. Så ni kollar vi på filmen "hur man förlorar en kille på 10 dagar" och käkar lite popcorn.. 
Imorgon blir det att gå upp tidigt för skolan börjar vid halv 10 och sedan slutar vi någonting runt 4 tror jag.. Jag är så inte redo och så inte taggad men men.. Inte många månader kvar nu, tur det!
Nu ska jag va lite social med Juliana så, godnatt vi hörs imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas