melissalindh

dagen & nya klor

Goddag på er! Jag hade precis tänkt att starta min dag, ligger fortfarande i sängen och har precis ätit upp min frukost. Idag så har jag tänkt att städa & fixa lite sedan tror jag att jag ska träffa Emma ikväll, hoppas iallafall på det annars tror jag bara jag stannar hemma ikväll och tar det lugnt och fixar med sånt som jag behöver fixa haha.. 
Jag tänkte testa att ge mig på detta igen med tanke på att jag gillar att ta bilder och skriva om vad som pågår i mitt liv.. För aa de är ju typ de man gör om man bloggar, skriver om sig själv hehe..
Så ja jag får testa och se hur det går med det.. Men hoppas på det bästa denna gången iallafall. 
Från en sak till en helt annan så var jag och fixade mina naglar i lördags och ja.. jag är så sjukt nöjd. Denna gången blev de orangea, lite mer roligt nu på sommaren än någon grå som jag oftast tar.
Älskar det här med naglar, kan verkligen inte gå utan de och de är typ bland de roligaste jag vet, kombinera färger & glitter, massa olika mönster och aa så de är verkligen något jag kommer pyssla med i framtiden, det vet jag haha.. Tänkte börja lite smått här hemma med att testa mig fram och lära mig för jag har ju ändå inget annat för mig just nu. 
Men men, nog om de.. Det är bäst jag sätter igång med dagen nu så vi hörs igen senare hoppas jag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas