melissalindh

Det har hänt en del sen sist

Hej igen bloggen! Nu var det ett tag sen.. Det har faktiskt hänt en hel del sedan sist! För det första så när jag slutade blogga där i början så var det för att jag mådde jävligt dåligt.. jag var så stressad och helt slut, ledsen hela tiden och orkade inte ens ta mig upp ur sängen vissa dagar.. Jag tog kontakt med en läkare och åkte dit och fick höra att jag hade en måttlig depression och jag blev sjukskriven på 50% för jag ville inte bli helt sängliggande.. Läkaren lovade mig även att få en psykolog att ha några samtal med men det hände aldrig, har än idag inte fått någon kontakt.. 
Iallafall det var mycket som rörde sig i mitt huvud samtidigt som jag var sönderstressad och nervös för jag skulle ha mitt teoriprov och min uppkörning..  Jag trodde inte på mig själv alls gällande provet med tanke på att prov är inte min starka sida, så de tyngde mig så mycket, så mycket som jag pluggade den månaden har jag aldrig gjort haha.. 
Men JAG KLADADE DET!!!!!! Var så jävla lycklig den dagen, skrek och blev så glad att jag glömde bort hur man andades haha.. Så nu har jag haft körkort i över en månad tror jag haha, det är sååååå jävla skönt!!! Äntligen klarat en av de största punkterna på framtidslistan! För första gången någonsin var jag stolt över mig själv. 
aa de va väl de som har hänt förutom småsaker som jag kommer skriva egna inlägg om haha.. Nu känner jag att jag mår lite bättre och orkar med dagarna igen iallafall så nu känner jag att jag ska ta upp bloggandet igen för det kan ju vara trevligt haha.. så aa de var väl allt för ikväll (sorry om de blev ett rörigt inlägg men är rätt trött nu haha).. 
Vi hörs imorgon igen!
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas