melissalindh

tiden går men jag står still

Hej igen! Ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu men kände att de var dags igen haha.. Idag är det måndag, en dag nästan alla hatar men inte jag, jag tycker om måndagar för det betyder att ännu en vecka har gått och en annan kan börja. Nu för tiden gör jag nästan samma sak varje dag, väntar på att få börja jobba, träffar Flurre min bästa vän och sover.. Jag orkar inte mycket mer än så, känns som jag typ tappat hoppet om allt senaste tiden, som att jag typ inte bryr mig om något för de känns som allt är meningslöst typ för dagarna går men jag står still på samma ruta i livet.  Jag har gått hemma tillräckligt nu, visst jag älskar mitt hem men de är segt att va i de dag ut och dag in.. Men som tur är har ju flurre flyttat till Kalmar så jag har någon annan stans att tillbringa mina dagar en hemma haha.. Tur att jag har henne för hon har hjälpt mig som fan senaste året, jag har så fina vänner och familjemedlemmar det är ju tur det iallafall, utan alla dom hade jag nog inte tagit mig igenom de senaste åren. 


Nu tänker ni säkert att jag är en väldigt deppig människa och jag förstår det isåfall för jag brukar ofta skriva här eller lägga ut en video när jag behöver prata om mina tankar, men så ligger inte läget till.. Jag är faktiskt en positiv och glad tjej även om jag mår dåligt ibland och en sak ska jag säga er.. Jag mår skit men jag har aldrig mått bättre än nu, innan har jag alltid tusen dåliga tankar som fått mig må psykiskt dåligt men de har minskat betydligt och det är jag så himla glad över! 
Jag har även ett jobb på gång så jag kommer snart in i en vardag igen och börjar fungera. Det ska bli så skönt att få en vardag och göra något vettigt med mitt liv. 
Kommer prata mer om detta i kommande inlägg.. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas