melissalindh

en tisdagskväll

Godkväll på er! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag. Med mig är det bra förutom de kaktum att klockan redan är 21.00 och det känns som jag bara kom hem från jobbet för någon timme sedan fast jag kom hem typ 16.30..

Varje dag är repeat just nu känns det som haha.. Gå upp vid 06.00 för att åka till jobbet 07.00 sedan göra exakt samma sak där hela dagen sen hem vid 16.00 för att kolla tv och hänga lite med flurre sen är de att sova igen för att gån upp och göra exakt samma sak nästa dag.. Ja så de är därför jag inte varit så aktiv någonstans faktiskt. Jag har ju tyvärr inte jobbat så mycket i mitt liv och jag har precis börjat bli van vid det och det har ju tagit några veckor men nu känner jag att jag är igång och har en vardag så nu tänkte jag börja klämma in lite blogg och kanske lite youtube t.o.m för det är ju något jag tycker är väldigt kul att hålla på med och jag behöver nu få in nya roliga rutiner i min vardag.  

På tal om youtube så har jag ju saknat att hålla på med de så mycket men känt att jag inte har haft ork eller tid samtidigt men jag tänker inte låta de gå än haha.. 
sen om jag ska vara ärlig med er har jag kanske känt "vem fan vill en kolla på mig" och "jag suger" så de är en anledning men nu har jag tänk om och tänker istället att jag skiter i om folk tycker jag är tråkig och pinsam, jag tycker det är kul att spela in och redigera osv så jag har faktiskt några planer till framöver och ganska så snart kommer jag prata om skolan i en video typ min syn på den idag och hur de var för mig, vad jag tyckte var bra och vad jag tycket var mindre bra sedan kanske kunna "hjälpa" någon att inte känna sig ensam i de de går igenom och hjälpa dem att kanske göra skolan lite lättare och lite roligare att gå till.
Sedan kommer annat kul som jag hoppas att ni som kollar kommer tycka är kul.. Jag vill verkligen börja visa mer av min personlighet istället för att bara tänka på att vara den bästa och barn vänligaste personen av mig själv.. Så jag hoppas verkligen detta kommer bli kul för er och för mig. 
Jag är så trött på att tänka på vad alla andra ska tycka och tänka hela tiden men jag kan nog förstå varför jag känner så lite ändå.. Jag är från en liten stad där alla vet vilka alla är typ och folk pratar eller pratade väldigt mycket, jag tror inte riktgt det är så i större städer, där skiter nog folk vad andra människor gör iallafall vad jag kan tänka mig. 
men men, nu handlar det om mindset och då ska jag börja tänka mer på vad jag vill och inte vad andra ska tycka om mig för att jag gör de, oftast är de man själv som är sin egen största kritiker så det är bara att köra!! 

med det sagt tänkte jag leverera en quote såhär innan jag avslutar detta inlägg.. Your life isen`t yours if you constantly care what others think

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas