melissalindh

2019

Hejsan! Hoppas allt är fint mer er och att ni har haft en bra start på det nya året! Med mig är de ganska så bra idag, känner mig ganska så neutral om man kan säga så.. Detta året har väl inte börjat så jätte bra för min del skulle jag vilja påstå men det har inte heller börjat allt för dåligt...
Jag känner i år att jag har ganska så höga förväntningar inför det kommande året.. kan inte riktigt sätta fingret på varför men jag tror att de är för at jag tror mer på mig själv detta året än vad jag gjort innan, känner mig mer mogen och har kommit till mer insikter i mig själv.. sedan har jag ganska mycket att se fram emot i år. 

Varje år så har jag en bok som jag skriver mål inför nya året och checkar av de gångna årets mål, detta har jag gjort i 4 år tid tror jag det blir nu. Jag öppnar inte boken förens dagen innan nyårsafton för att se vad jag klarat av och inte och det är typ lika spännande varje år att se vad jag skrev och sa om jag klarat det, såklart kommer jag ihåg de allra viktigast punkterna.. Men de finns 3 punkter som jag åter igen inte klarat på 3 års tid (tänker dock inte dela med mig av dem förens jag uppnått de målen).. Så jag blev besviken på mig själv i år igen.. Men detta året hoppas jag på att få lite bollar så jag klarar av dessa mål för de är mål som skulle förändra hela mitt liv och denna gången tror jag nog tillräckligt mycket på mig själv för att klara av dem... 

Jag vet att många tycker det är löjligt med detta "nyårs målen/löfterna" alla pratar om.. Det är ju bara nästa dag liksom, man förändras inte så snabbat och det är inte så märkvärdigt tycker vissa. Men jag tycker typ det är skönt på något sätt, typ en nystart för hjärnan, ett slutdatum för målsättningar, en början på nya!
Så jag är helt för det, jag känner verkligen att det är ett nytt år, samma jag men nya möjligheter för mig själv. 
Så ja.. jag hoppas verkligen detta året blir mitt år om man får säga så.. Jag vill verkligen klara mina högsta mål. 

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla tv, försöka sova tidigt så jag orkar gå upp och jobba tidigt i morgon ! Denna veckan ska bli en bra vecka för de hände roliga grejer!
Ha det bra så hörs vi snart igen!! Kram på er.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas