melissalindh

long time no seen

God förmiddag på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara fint! Jag är ledig från jobbet idag och likaså igår vilket är ganska skönt ändå för att ta sovmorgon är ju aldrig fel skulle jag välja säga. Igår så fixade jag mig sen åkte jag in till stan med Flurre för jag kände att jag behöver nya bilder pronto! Jag kände verkligen att jag vill uppdatera bloggen och jag måste uppdatera Instagram då jag inte gjort det på hur länge som helst. Älskar ju att sitta och redigera dom sen så det gjorde jag hela kvällen även om jag inte skulle säga att jag är så jätte bra på det ännu haha. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända men va hemma blir det nog iallafall, Flurre är här så vi kanske kommer ha de fint ute i det halv varma vädret.

Nu känner jag att jag saknat att blogga igen så jag tester och se hur det går med uppdateringen denna gången haha, hoppas på det bästa då jag tycker det är superkul att skriva och ladda upp bilder, sedan är det ju hur kul som helst att ha och se tillbaka på.
Så vi provar igen och se vart detta leder, denna gången har jag några roliga ideér att skriva om och jag har även några roliga video planer så jag hoppas på att få igång youtube kanalen inom en snar framtid med, hoppas någon känner sig lika taggad som jag är just nu! 
Nu ska jag gå upp och fixa något att äta sen blir de kolla mer på keeping up with the kardashians. 
Puss&kram så hörs vi säkert senare, ha en toppen dag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas