melissalindh

Snart drar vi till stockholm

Hejsan på er! och god förmiddag. Hoppas allt är fint mer er denna soliga men blåsiga dag, med mig är det iallafall bra, hoppas på att de ska bli bättre när jag tagit mig ut ifrån mitt rum för att sätta mig ute i solen och bara ta de lugnt med en kopp kaffe, sånt lyx men kan unna sig när men är ledig en torsdag.
Idag har jag inga större planer än att bara vara hemma och ta det lugnt, städa lite och ta en dusch sedan sitta och mysa ute tills min vän kommer för att kolla sista avsnittet av favorit serien Riverdale för denna säsongen som släppts idag, tråkigt att den är slut men skönt att få reda på allt man försökt klura ut under seriens gång haha.. Dock så tyckte jag bättre om säsong 2 av Riverdale men men det är fortfarande en stark favorit. 

Vet ni vad?.... Snart (den 25 maj) åker jag till Stockholm med Florentine för att gå på Bianca & Alice showcast!!! Jag gav flurre detta i födelsedagspresent i januari så det är länge vi har väntat nu och nästa vecka får vi äntligen lämna Kalmar för en helg i huvudstaden. Jag är så fruktansvärt taggad på detta då jag älskar deras podd och tycker dessa två töserna är så himla härliga och goa att lyssna och titta på. Under resan ska jag försöka att vlogga och även shoppa lite nya kläder för det behövs nu när de går mot varmare tider då jag bara har varmare kläder.. så ja det ska bli väldigt härligt med allt detta och hotellfrukost är ju fan aldrig fel. 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag och om ni inte har de, försök tänka positivt och gör det till en bättre dag så hörs vi, puss & kram på er!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas