melissalindh

tro det eller ej men hon flyttar in

God kväll eller natt om vi ska vara helt ärliga... Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra lördag, Med mig är det bara fint och min dag har varit lugn men kul. 
Idag började vi morgonen med att rensa ut saker ur ett av våra rum här hemma då jag har fått min underbar vän att flytta hem till mig haha... Tro de eller ej men Flurre ska flytta hem till mig under en period tills hon har fått tag på en första hans lägenhet här i Kalmar, Flurre bodde innan i Hultsfred vilket är en bra bit här ifrån om man vill träffa någon ofta. 
Vi gick innan i samma klass och hittade varandra sommarlovet till 3an i gymnasiet och sedan des har de inte gått att skilja på oss så att hon skulle bo så långt ifrån mig var inte något jag ville. Flurre trivdes i Kalmar och valde att flytta hit men nu så har hennes andrahandskontrakt snart gått ut och för mig var det ett stort nej att hon skulle flytta hem igen haha så vi har ett rum över hemma hos mig så varför inte flytta in henne där? hon är redan här så ofta och vi umgås i princip varje dag det enda annorlunda kommer vara att vi slipper åka till varandra. 
Så jag är superglad att hon flyttar hit tills hon hittar eget och jag tror vi kommer ha en toppen sommar ihop. 

När vi var klara med rummet så åt vi lite mat och tog det lugnt, tog en kaffe på terassen i regnet (under tak såklart) och bara snackade. Vi var även och handlade och sedan så var det dags på Eurovision song contest så det har vi kollat på tills nu därför blev det ett sent inlägg idag. Så spännande det var när alla poängen kom in, det är min favorit del, det var dock inte så många bra låtar men några guldkorn var de trotts allt. Tillslut stod det mellan Sverige & Nederländerna, det var såååå spännande men vi föll på målsnöret och Nederländerna tog hem segern i år, det var den bästa låten efter Sverige så om det var något land förutom Sverige så skulle det vara dom. 
 Nu så blir det lite keeping up with the Kardashians innan jag somnar så med de så vill jag säga godnatt och sov gott och godmorgon till er som läser detta på morgonen hahaha..
Vi hörs imorgon puss&kram på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas