melissalindh

behöver du en almanacka inför skolstarten?

Hej igen!! Hoppas allt är bra mer er, med mig är det fint.. lite trött och har himla ont i halsen men annars så. Men hörnni...
Nu när skolan har dragit igång igen känner jag att det är det perfekta tillfället att skaffa sig en almanacka så man lätt kan ha koll på vad som händer i veckan med prov och vad man ska göra efter skolan osv listan kan göras lång...  Jag själv har fått hem en helt underbar almanacka med superfina färger och så mycket roliga grejer i!! 
På personligalmanacka kan man hur lätt som helst göra en superpersonlig almanacka med vilken bild man än vill ha och med färger och allt. Du kan även välja vad du vill lägga in dina vänner/familjemedlemmars födelsedagar och att göra listor, det gjorde iallafall jag! Sedan där bak efter almanackan kan du välja vad du vill ha på resterande sidor!! 
Jag valde målarsidor som jag verkligen rekommenderar om du har svårt att koncentrera dig på vad läraren säger i ett rum fullt av dina vänner, för mig var det alltid lättare att lyssna om jag satt och målade eller liknade samtidigt. Jag valde även linjerat papper då jag älskar att skiva för hand, där kan man ju ta noteringar från vad läraren säger eller skriva vad som!
Det är allt detta jag gillar med personligalmanacka, dom har verkligen tänkt till på alla plan! 
Denna gången hade jag så svårt att välja vilken bild jag skulle ta och precis under min betänketid såg jag att Therese lingren släppte en helt underbart fin almanacka tillsammans med dom som jag kände bara JAAAA den måste jag ha!!! 
Blev du med sugen på en almanacka så råder jag dig att besöka deras hemsida personligalmanacka och beställa hem en direkt eller gå in på min instagram melissalindh för där tävlar jag ut ett presentkort om du följer reglerna så kan du vinna och få designa din helt egna så in och tävla!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas