melissalindh

Kategori: Allmänt

behöver du en almanacka inför skolstarten?

Hej igen!! Hoppas allt är bra mer er, med mig är det fint.. lite trött och har himla ont i halsen men annars så. Men hörnni...
Nu när skolan har dragit igång igen känner jag att det är det perfekta tillfället att skaffa sig en almanacka så man lätt kan ha koll på vad som händer i veckan med prov och vad man ska göra efter skolan osv listan kan göras lång...  Jag själv har fått hem en helt underbar almanacka med superfina färger och så mycket roliga grejer i!! 
På personligalmanacka kan man hur lätt som helst göra en superpersonlig almanacka med vilken bild man än vill ha och med färger och allt. Du kan även välja vad du vill lägga in dina vänner/familjemedlemmars födelsedagar och att göra listor, det gjorde iallafall jag! Sedan där bak efter almanackan kan du välja vad du vill ha på resterande sidor!! 
Jag valde målarsidor som jag verkligen rekommenderar om du har svårt att koncentrera dig på vad läraren säger i ett rum fullt av dina vänner, för mig var det alltid lättare att lyssna om jag satt och målade eller liknade samtidigt. Jag valde även linjerat papper då jag älskar att skiva för hand, där kan man ju ta noteringar från vad läraren säger eller skriva vad som!
Det är allt detta jag gillar med personligalmanacka, dom har verkligen tänkt till på alla plan! 
Denna gången hade jag så svårt att välja vilken bild jag skulle ta och precis under min betänketid såg jag att Therese lingren släppte en helt underbart fin almanacka tillsammans med dom som jag kände bara JAAAA den måste jag ha!!! 
Blev du med sugen på en almanacka så råder jag dig att besöka deras hemsida personligalmanacka och beställa hem en direkt eller gå in på min instagram melissalindh för där tävlar jag ut ett presentkort om du följer reglerna så kan du vinna och få designa din helt egna så in och tävla!!!

en tisdagskväll

Godkväll på er! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag. Med mig är det bra förutom de kaktum att klockan redan är 21.00 och det känns som jag bara kom hem från jobbet för någon timme sedan fast jag kom hem typ 16.30..

Varje dag är repeat just nu känns det som haha.. Gå upp vid 06.00 för att åka till jobbet 07.00 sedan göra exakt samma sak där hela dagen sen hem vid 16.00 för att kolla tv och hänga lite med flurre sen är de att sova igen för att gån upp och göra exakt samma sak nästa dag.. Ja så de är därför jag inte varit så aktiv någonstans faktiskt. Jag har ju tyvärr inte jobbat så mycket i mitt liv och jag har precis börjat bli van vid det och det har ju tagit några veckor men nu känner jag att jag är igång och har en vardag så nu tänkte jag börja klämma in lite blogg och kanske lite youtube t.o.m för det är ju något jag tycker är väldigt kul att hålla på med och jag behöver nu få in nya roliga rutiner i min vardag.  

På tal om youtube så har jag ju saknat att hålla på med de så mycket men känt att jag inte har haft ork eller tid samtidigt men jag tänker inte låta de gå än haha.. 
sen om jag ska vara ärlig med er har jag kanske känt "vem fan vill en kolla på mig" och "jag suger" så de är en anledning men nu har jag tänk om och tänker istället att jag skiter i om folk tycker jag är tråkig och pinsam, jag tycker det är kul att spela in och redigera osv så jag har faktiskt några planer till framöver och ganska så snart kommer jag prata om skolan i en video typ min syn på den idag och hur de var för mig, vad jag tyckte var bra och vad jag tycket var mindre bra sedan kanske kunna "hjälpa" någon att inte känna sig ensam i de de går igenom och hjälpa dem att kanske göra skolan lite lättare och lite roligare att gå till.
Sedan kommer annat kul som jag hoppas att ni som kollar kommer tycka är kul.. Jag vill verkligen börja visa mer av min personlighet istället för att bara tänka på att vara den bästa och barn vänligaste personen av mig själv.. Så jag hoppas verkligen detta kommer bli kul för er och för mig. 
Jag är så trött på att tänka på vad alla andra ska tycka och tänka hela tiden men jag kan nog förstå varför jag känner så lite ändå.. Jag är från en liten stad där alla vet vilka alla är typ och folk pratar eller pratade väldigt mycket, jag tror inte riktgt det är så i större städer, där skiter nog folk vad andra människor gör iallafall vad jag kan tänka mig. 
men men, nu handlar det om mindset och då ska jag börja tänka mer på vad jag vill och inte vad andra ska tycka om mig för att jag gör de, oftast är de man själv som är sin egen största kritiker så det är bara att köra!! 

med det sagt tänkte jag leverera en quote såhär innan jag avslutar detta inlägg.. Your life isen`t yours if you constantly care what others think

detta är väldigt viktigt för mig för det gör mig lycklig.

Vill på förhand varna för en lång text med massor av känslor, detta är ett väldigt viktigt ämne i mitt liv så tänkte dela med mig till er som är intresserade.

Under hela min tonårsperiod har jag som många andra mått väldigt dåligt, jag har alltid varit osäker i mig själv när det gäller vem jag är som person, hur jag ser ut och hur jag ska vara mot/med andra människor. Jag har hatat mig själv och jag har älskat mig själv, jag har alltid känt att jag är sämre än alla andra men samtidigt har jag känt/vetet att jag är lika mycket värd som alla andra. Hela jag är en berg och dal barna som aldrig tar slut då jag är en HSP person. Att vara högkänslig är något jag älskar och hatar men det är den jag är. 

Jag är nu inte tonåring längre utan jag är 20 år gammal och i år blir jag 21, och jag har kommit så mycket längre i mitt liv än vad jag hade kunnat drömma om på bara ett år. 
Jag mognar mer och mer för varje dag och jag har på riktigt börjat inse vad som är viktigt fö mig i mitt liv och jag har börjat se åt mig själv och vad som gör mig till den personen jag vill vara.. Nu kommer jag berätta något väldigt viktigt för er som har hjälp mig.

Lycka är något alla vill komma åt, och lycka kommer inifrån dig själv och bara dig själv. Ingen annan än just jag själv kan göra mig lycklig, man kan aldrig förlita sig på att någon annan människa eller sak ska göra en genuint lycklig i livet. Du kan bli glad över vad andra personer säger eller gör för dig, du kan bli glad för en sak du gjort eller köpt men de sakerna kan aldrig göra person du är lycklig i livet du lever. Det som gäller är att göra de sakerna som hjälper dig på vägen. Jag vill leva för mig själv inte för något/någon annan, jag vill göra dom sakerna som gör mig glad på det sättet det funkar för mig, jag är inte till på jorden för att behaga någon annan än mig själv, visst kan det låta själviskt och jag menar inte att man ska vara ond mot andra och bara tänka på sig själv även om det är det ibland man måste göra, man ska fortfarande kunna vara snäll mot andra och kunna vara helt fokuserad på sig själv. 
Och om man har folk som stöttar en och förstår detta så förstår dom för dom själva ska göra samma sak för de själva för att man är till för att hjälpa varandra inte för att behaga. 

Har man negativa tankar (som alla har) ska man hur svårt de än kan vara försöka tänka på det positiva i liv för sin egna skull och sitt egna välmående och visst fan kan man ha dagar då allt rasar och det måste man få ha för allt kan inte alltid vara glass och ballonger, men man ska aldrig förlita sig på att någon annan ska plocka upp än när men är på botten utan om man känner att man har tillräckligt starka ben själv så är de man själv som kan resa sig upp igen. 

Jag har äntligen börjat göra saker i mitt liv för min egna skull, jag har rest mig själv från botten och börjat bli en hårdare och starkare människa, såklart har jag fått hjälp på vägen men i slut ändan är det mig det har hängt på. Jag har börjat stå upp för mig själv och det jag tycker vilket var bland det läskigaste jag visste förut och jag tycker fortfarande att de är bland det jobbigaste men jag har iallafall börjat öppna min mun och nå ut. Mina val är mina val och ingen annans, jag är klar med att leva för att behaga andra för att jag är trött på att hela tiden tänka på vad jag säger, gör och ser ut för alla andras hjärnor och ögons skull. 
Senaste året har varit en ögon öppnare för mig, jag vet idag vad jag vill göra med mitt liv och jag vet hur jag vill känna mig i mitt liv, jag vill inte ångra att jag aldrig tog tag i mig själv. 
Nu är det dags att jag låter Melissa vara Melissa och Melissa gör vad hon känner gör henne till en lycklig människa. 
Jag är så glad över att jag har så fina personer som störtar och finns med på vägen, jag vet att min lilla vovve sitter i himlen och vägleder mig.


Jag har såklart en bra bit kvar till dit jag vill komma men att ha kommit en bit på vägen istället för att stå och trampa i samma fotspår är en stor sak för den osäkra lilla tös jag alltid varit, jag vill älska mig själv både in och utsida. Jag vill att du ska vara lycklig och må bra och göra vad du vill för din egna skull. 
Tack för att du läste och tack för att du är du.

veckans hiss & diss

Godkväll mina vänner! Hoppas er söndag har varit en lugn, skön och stressfri söndag. Min söndag har varit toklugn förutom nu senaste timmen då jag inte vet än om jag kommer jobba imorgon eller inte men men... Idag så har jag varit och handlat åt familjen och samtidigt körde jag hem Flurre och sedan tog jag ett bad, städade och träffade även min storebror som var på besök idag. Runt kl 17 så kom Oliwer hit och myste lite med mig då jag knappt träffat han på en vecka, det var så mysigt att få kolla på vår favorit serie The blacklist och mysa, han har dock åkt hem nu och jag ska bara kolla tv och ta de lugnt sedan sova.. men innan jag gör de så.....

Eftersom det är söndag, sista dagen på veckan så tänkte jag införa ett nytt koncept till min lilla blogg där jag tänkte prata om veckas hiss enligt mig och veckans diss.. Detta kommer vara från allt mellan produkter jag tyckt om och inte tyckt om till något bra jag sätt någon göra eller något jag sett på tv eller bara saker allmänt i min vardag. Jag tycker detta ska bli kul iallafall så det inte bara blir som en dagbok utan att de blir lite "recentiorer" och sådana grejer.. Nu tänkte jag komma till sak......

VECKANS HISS : 

Min veckans hiss är helt klart keeping up with the kardashians, jag har nu sätt allt mellan säsong 6 till säsong 14 (det finns 16) på en hemsida/app som heter hayu. Detta är inget betalt samarbete eller så utan det är verkligen genuint att jag tycker den sidan är toppen för mig då jag hatar dålig kvalité när jag ska kolla på tv och jag gillar inte heller reklam som de är om man kollar på en tv kanal. Detta betalar jag 49kr per månad för och det är lagom för mig. Då tänker säkert vissa "vilket slöseri med pengar" men jag älskar att kolla på tv och speciellt reality program och serier, det är sådant jag lägger pengar på istället för andra grejer haha.. Jag får de jag vill ha för de pengar jag tycker det är värt och att följa denna fantastiska familjen är gudomligt underhållande för min del då jag älskar de alla så mycket, älskar öppna härliga människor som säger vad de vill och gör vad de vill för något som stör mig är medelålder kvinnor framför allt som "tycket det var bättre  förr" när de inte snackades om sex och fanns massa "plastik oprationer osv osv.. Så detta älskar jag!!! Bästa familjen och bästa underhållningen för mig. (nu blev säkert detta jätterörigt inlägg men jag hoppas ni förstår vad jag menar) 

VECKANS DISS: 

 Min veckas diss är en väldigt enkel diss som jag inte har så mycket att säga till om haha.. Men det är att det varit så fruktansvärt dåligt väder och att det inte funnits något kul att hitta på under de regniga dagarna.. Man känner ju typ att det är sommar nu när de är ljust så sent in på kvällarna och jag är en sån människa som får panik när jag varit inne för mycket under en dag och det är extra påtagligt under de ljusare månaderna då jag verkligen vill ha soliga kvällar där jag kan vara ute och hitta på massa mys med vännner eller bara lyssna på musik med kaffe på altanen. Men de sista dagarna nu har de varit så tråkigt väder (visst det är super bra för naturen och blblbl) men jag vill ha sommar och sol nu!!!

 

 

tro det eller ej men hon flyttar in

God kväll eller natt om vi ska vara helt ärliga... Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra lördag, Med mig är det bara fint och min dag har varit lugn men kul. 
Idag började vi morgonen med att rensa ut saker ur ett av våra rum här hemma då jag har fått min underbar vän att flytta hem till mig haha... Tro de eller ej men Flurre ska flytta hem till mig under en period tills hon har fått tag på en första hans lägenhet här i Kalmar, Flurre bodde innan i Hultsfred vilket är en bra bit här ifrån om man vill träffa någon ofta. 
Vi gick innan i samma klass och hittade varandra sommarlovet till 3an i gymnasiet och sedan des har de inte gått att skilja på oss så att hon skulle bo så långt ifrån mig var inte något jag ville. Flurre trivdes i Kalmar och valde att flytta hit men nu så har hennes andrahandskontrakt snart gått ut och för mig var det ett stort nej att hon skulle flytta hem igen haha så vi har ett rum över hemma hos mig så varför inte flytta in henne där? hon är redan här så ofta och vi umgås i princip varje dag det enda annorlunda kommer vara att vi slipper åka till varandra. 
Så jag är superglad att hon flyttar hit tills hon hittar eget och jag tror vi kommer ha en toppen sommar ihop. 

När vi var klara med rummet så åt vi lite mat och tog det lugnt, tog en kaffe på terassen i regnet (under tak såklart) och bara snackade. Vi var även och handlade och sedan så var det dags på Eurovision song contest så det har vi kollat på tills nu därför blev det ett sent inlägg idag. Så spännande det var när alla poängen kom in, det är min favorit del, det var dock inte så många bra låtar men några guldkorn var de trotts allt. Tillslut stod det mellan Sverige & Nederländerna, det var såååå spännande men vi föll på målsnöret och Nederländerna tog hem segern i år, det var den bästa låten efter Sverige så om det var något land förutom Sverige så skulle det vara dom. 
 Nu så blir det lite keeping up with the Kardashians innan jag somnar så med de så vill jag säga godnatt och sov gott och godmorgon till er som läser detta på morgonen hahaha..
Vi hörs imorgon puss&kram på er!

Snart drar vi till stockholm

Hejsan på er! och god förmiddag. Hoppas allt är fint mer er denna soliga men blåsiga dag, med mig är det iallafall bra, hoppas på att de ska bli bättre när jag tagit mig ut ifrån mitt rum för att sätta mig ute i solen och bara ta de lugnt med en kopp kaffe, sånt lyx men kan unna sig när men är ledig en torsdag.
Idag har jag inga större planer än att bara vara hemma och ta det lugnt, städa lite och ta en dusch sedan sitta och mysa ute tills min vän kommer för att kolla sista avsnittet av favorit serien Riverdale för denna säsongen som släppts idag, tråkigt att den är slut men skönt att få reda på allt man försökt klura ut under seriens gång haha.. Dock så tyckte jag bättre om säsong 2 av Riverdale men men det är fortfarande en stark favorit. 

Vet ni vad?.... Snart (den 25 maj) åker jag till Stockholm med Florentine för att gå på Bianca & Alice showcast!!! Jag gav flurre detta i födelsedagspresent i januari så det är länge vi har väntat nu och nästa vecka får vi äntligen lämna Kalmar för en helg i huvudstaden. Jag är så fruktansvärt taggad på detta då jag älskar deras podd och tycker dessa två töserna är så himla härliga och goa att lyssna och titta på. Under resan ska jag försöka att vlogga och även shoppa lite nya kläder för det behövs nu när de går mot varmare tider då jag bara har varmare kläder.. så ja det ska bli väldigt härligt med allt detta och hotellfrukost är ju fan aldrig fel. 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag och om ni inte har de, försök tänka positivt och gör det till en bättre dag så hörs vi, puss & kram på er!

 

 

long time no seen

God förmiddag på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara fint! Jag är ledig från jobbet idag och likaså igår vilket är ganska skönt ändå för att ta sovmorgon är ju aldrig fel skulle jag välja säga. Igår så fixade jag mig sen åkte jag in till stan med Flurre för jag kände att jag behöver nya bilder pronto! Jag kände verkligen att jag vill uppdatera bloggen och jag måste uppdatera Instagram då jag inte gjort det på hur länge som helst. Älskar ju att sitta och redigera dom sen så det gjorde jag hela kvällen även om jag inte skulle säga att jag är så jätte bra på det ännu haha. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända men va hemma blir det nog iallafall, Flurre är här så vi kanske kommer ha de fint ute i det halv varma vädret.

Nu känner jag att jag saknat att blogga igen så jag tester och se hur det går med uppdateringen denna gången haha, hoppas på det bästa då jag tycker det är superkul att skriva och ladda upp bilder, sedan är det ju hur kul som helst att ha och se tillbaka på.
Så vi provar igen och se vart detta leder, denna gången har jag några roliga ideér att skriva om och jag har även några roliga video planer så jag hoppas på att få igång youtube kanalen inom en snar framtid med, hoppas någon känner sig lika taggad som jag är just nu! 
Nu ska jag gå upp och fixa något att äta sen blir de kolla mer på keeping up with the kardashians. 
Puss&kram så hörs vi säkert senare, ha en toppen dag!

då var den måndagen över

Hejsan! Hoppas ni alla har haft en bra måndag om inte hoppas jag ni har stått ut denna måndag! Jag själv har iallafall haft en vanlig måndag om man säger så...
Jag började jobba vid kl 07.30 och jobbade fram till 16.30, dagen gick ganska snabbt, fram till lunch iallafall. Efter jobbet åkte jag direkt hem till Flurre för att träffa henne en stund, vi kollade på vänner och snackade om lite allt möjligt som vanligt sen var jag ju tyvärr tvungen att åka hem för att äta och vila upp mig inför att gå upp kl 06.30 och fixa mig för att jobba i morgon igen.. Jag vet inte riktigt hur resten av jobb veckan ser ut då jag inte vet vilka dagar jag jobbar och inte just nu men jag tror att de kommer bli hela veckan ändå och det hade ju varit toppen. På fredag blir det att träffa Oliwer ock sova över med honom sedan på lördag blir det att fira Flurre som fyller 20!!!! Det ska bli riktigt grymt!! Så vi ska ut och äta och sedan kanske vi drar oss ut och har lite kul! Nu ska jag kolla vänner och försöka bli trött så jag kan somna för har svårt att somna utan Oliwer bredvid mig och tyvärr sover jag mer utan honom än med honom så önska mig lycka till!! Natti på er! Hoppas er morgondag blir en bra dag!

2019

Hejsan! Hoppas allt är fint mer er och att ni har haft en bra start på det nya året! Med mig är de ganska så bra idag, känner mig ganska så neutral om man kan säga så.. Detta året har väl inte börjat så jätte bra för min del skulle jag vilja påstå men det har inte heller börjat allt för dåligt...
Jag känner i år att jag har ganska så höga förväntningar inför det kommande året.. kan inte riktigt sätta fingret på varför men jag tror att de är för at jag tror mer på mig själv detta året än vad jag gjort innan, känner mig mer mogen och har kommit till mer insikter i mig själv.. sedan har jag ganska mycket att se fram emot i år. 

Varje år så har jag en bok som jag skriver mål inför nya året och checkar av de gångna årets mål, detta har jag gjort i 4 år tid tror jag det blir nu. Jag öppnar inte boken förens dagen innan nyårsafton för att se vad jag klarat av och inte och det är typ lika spännande varje år att se vad jag skrev och sa om jag klarat det, såklart kommer jag ihåg de allra viktigast punkterna.. Men de finns 3 punkter som jag åter igen inte klarat på 3 års tid (tänker dock inte dela med mig av dem förens jag uppnått de målen).. Så jag blev besviken på mig själv i år igen.. Men detta året hoppas jag på att få lite bollar så jag klarar av dessa mål för de är mål som skulle förändra hela mitt liv och denna gången tror jag nog tillräckligt mycket på mig själv för att klara av dem... 

Jag vet att många tycker det är löjligt med detta "nyårs målen/löfterna" alla pratar om.. Det är ju bara nästa dag liksom, man förändras inte så snabbat och det är inte så märkvärdigt tycker vissa. Men jag tycker typ det är skönt på något sätt, typ en nystart för hjärnan, ett slutdatum för målsättningar, en början på nya!
Så jag är helt för det, jag känner verkligen att det är ett nytt år, samma jag men nya möjligheter för mig själv. 
Så ja.. jag hoppas verkligen detta året blir mitt år om man får säga så.. Jag vill verkligen klara mina högsta mål. 

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla tv, försöka sova tidigt så jag orkar gå upp och jobba tidigt i morgon ! Denna veckan ska bli en bra vecka för de hände roliga grejer!
Ha det bra så hörs vi snart igen!! Kram på er.

Dagen innan nyårsafton

Hej igen! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en skön helg.  Med mig är det bara fint, jag vaknade för inte alls så länge sedan, blev en sen natt framför tv igår så kände att jag bara skulle få sova ut idag... Jag vaknade hemma hos Florentine som jag var med hel kvällen igår. Vi har inte gjort så mycket mer än möblerat om lite och kolla tv.. Nu är hon ute i köket och diskar medan jag får sitta och ta det lugnt framför datorn haha.. Jag håller just nu på med att ladda upp mitt sisa klipp på youtube för i år, spännande va? haha.. Nästa år ska jag försöka se till att de blir massor mer videor för jag tycker ju väldigt mycket om att göra videos, det har ju bara varit så mycket strul med både mig och datorn senaste året..

Idag är det ju näst sista dagen på 2018, detta året har varit ett riktigt upp och ner år kan jag tycka.. Der har varit en prövning och en lättnad. Men många minnen har skapa detta året och jag har börjat känna att jag har "hittat" mig själv som man så klyschigt säger.. Men det är sant, jag har kommit med så många insikter när de gäller mig själv. 
Tänkte att jag någon gång nästa vecka ska sätta mig och lägga upp lite bilder från det gångna året. 
Till vad jag ska göra på nyår då.. Jag brukar faktiskt inte vara ute och festa på nyår tyvärr utan jag har nästintill alla år varit med familjen och min pojkvän men i år ska jag inte ens va med familjen utan jag, min pojkvän och min bästa vän Florentine ska hitta på något tillsammans i år! Vi får se hur de blir, men jag tror det blir bra. 
Hoppas att ni haft ett bra år och skapat fina minnen, ha det bra så härs vi igen 2019!

 

  

annandag jul

Godmorgon på er! Hoppas ni alla har haft en bra jul om ni firar jul annars hoppas jag bara ni haft en bra vecka! Jul är ju en jobbig tid för framförallt barnen men även för vuxna ibland.. Alkoholen kan ställa till en hel del för ens nära och kära om man då inte kan hantera det på ett moget och bra sätt.. Så jag hoppas att ni vuxna har stått ifrån alkoholen för era barn och nära & käras skull nu i jul eftersom det har större påverkan än vad man tror på barn. 

Min jul har iallafall varit en lugn och skön jul skulle jag vilja säga. Jag har bara varit med familjen som vanligt på julafton/juldagen sedan på kvällen kom Älskling hit och sov med mig men han stack tidigt nästa morgon till sälen.. I år fick jag lite olika julklappar som en jacka, ett kaffe/dator - bord att ha vid sängen sedan hudvår, bio & presentkort och jag är verkligen såååå glad och tacksam över julklapparna jag fått, så himla fint! 
Så eftersom jag fick presentkort och lön nyligen så är jag ju hur sugen som helst på att dra in till stan idag på mellandagsrean och kolla på lite nya kläder sen behöver jag lite nytt smink med så jag ska försöka få med mig någon in till stan som vill shoppa lite med mig haha.. Det är ju trotts allt min sista lediga dag denna veckan för imorgon blir det jobb igen, visst jag jobbar bara tills på fredag sedan är jag ledig tills nästa onsdag så det är ju inte jätte mycket jobb dessa två veckor men det är iallafall något!!
Nu är min plan att gå upp ur sängen och ta tag i mitt liv, fixa iordning mig och äta lite!
Men vi hörs snart igen! puss&hej

 

dagen innan julafton

Godkväll på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det för tillfället hur bra som helst! Det är ju dagen innan julafton och den hade jag tänkt spendera med min mor och far, vi hade tänkt äta lite julgodis mamma bakat och spela bingo, ovanligt va? haha.. annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara varit hemma och myst lite med killen innan han åkte hem. 
Imorgon blir det mys med iallafall hälften av familjen, min bror och hans flickvän kommer hit sen är de ju mamma och pappa då såklart, vi ska fira jul äta lite julmat och bara umgås sen öppna julkappar då, det ju bli kul! Annandagen kommer andra delen av familjen då blir det nog samma sak utom att kalleanka inte kommer vara på tv haha.

Det har ju hänt endel sedan sist jag skrev här men det tänkte jag att vi tar i et inlägg i veckan som kommer så ska ni få höra lite om vad jag pysslat med i mitt liv.. Just nu ville jag bara kika in en snabbis och önska er alla en riktigt god jul! Ha det så bra så hörs vi snart igen!

tiden går men jag står still

Hej igen! Ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu men kände att de var dags igen haha.. Idag är det måndag, en dag nästan alla hatar men inte jag, jag tycker om måndagar för det betyder att ännu en vecka har gått och en annan kan börja. Nu för tiden gör jag nästan samma sak varje dag, väntar på att få börja jobba, träffar Flurre min bästa vän och sover.. Jag orkar inte mycket mer än så, känns som jag typ tappat hoppet om allt senaste tiden, som att jag typ inte bryr mig om något för de känns som allt är meningslöst typ för dagarna går men jag står still på samma ruta i livet.  Jag har gått hemma tillräckligt nu, visst jag älskar mitt hem men de är segt att va i de dag ut och dag in.. Men som tur är har ju flurre flyttat till Kalmar så jag har någon annan stans att tillbringa mina dagar en hemma haha.. Tur att jag har henne för hon har hjälpt mig som fan senaste året, jag har så fina vänner och familjemedlemmar det är ju tur det iallafall, utan alla dom hade jag nog inte tagit mig igenom de senaste åren. 


Nu tänker ni säkert att jag är en väldigt deppig människa och jag förstår det isåfall för jag brukar ofta skriva här eller lägga ut en video när jag behöver prata om mina tankar, men så ligger inte läget till.. Jag är faktiskt en positiv och glad tjej även om jag mår dåligt ibland och en sak ska jag säga er.. Jag mår skit men jag har aldrig mått bättre än nu, innan har jag alltid tusen dåliga tankar som fått mig må psykiskt dåligt men de har minskat betydligt och det är jag så himla glad över! 
Jag har även ett jobb på gång så jag kommer snart in i en vardag igen och börjar fungera. Det ska bli så skönt att få en vardag och göra något vettigt med mitt liv. 
Kommer prata mer om detta i kommande inlägg..